Airsoft, marca PAȘI LIBERI

Dacă te-ai crezut vreodată Rambo, dacă ai o gașcă și nu mai știți ce să faceți în timpul liber, dacă ești stresat și ai chef să urli, să alergi și să scoți răul din tine, ești de-al nostru. Ești bun de AIRSOFT.

Airsoft, dacă cumva nu știi ce înseamnă, e un sport de echipă, în care ne jucăm de-a războiu’. De-a bătălia. Cu replici de arme care par atât de reale, încât poți speria pe oricine. Suntem echipa „Pași Liberi” (da, ăia care iarna sunt monitori de schi la Șureanu) și îți oferim închiriere de arme (adică replici airsoft), uniforme și protecții. Fie ziua, fie noaptea, cu trasoare, de-ți îngheață sângele în vene. Plus o ședință foto, în timpul bătăliei.

Unde?

Ne vom lupta fie în zona Sebeșului (pădure de foioase, cimitir de mașini sau ruine de clădire), fie în Poarta Raiului din Munții Șureanu (pădure de brad), fie pe un teren pe care îl găsiți voi și credeți că e potrivit. E alegerea voastră unde vom juca. Trebuie doar să ne spuneți în care dintre cele două zone vreți să jucați, ca să ne putem organiza cu transportul. Și, ca să vă facem poftă, iată o galerie foto:

Ce oferim?

Bătălie – în zona Sebeșului: 150 lei / persoană
* include armă full-auto, protecții (vestă, cască, mască, ochelari, mănuși), bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, ședință foto
** durată de joc nelimitată

Bătălie – în Munții Șureanu: 170 lei / persoană
* include armă full-auto, protecții (vestă, cască, mască, ochelari, mănuși), bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, ședință foto
** durată de joc nelimitată

Bătălie – pachet nocturn: 170 lei / persoană
* are loc începând cu ora înserării
** include armă full-auto, protecții (vestă, cască, mască, ochelari, mănuși), bile fosforecente nelimitate (trasoare), unitate Tracer, uniformă militară, instructaj, filmare HD personalizată
*** durată de joc nelimitată

Bătălie – la locația oferită de client: 170 lei / persoană
* tarif valabil pentru județul Alba și include armă full-auto, protecții (vestă, cască, mască, ochelari, mănuși), bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, ședință foto
** dacă locația este în afara județului Alba, tariful va fi personalizat în funcție de distanță
*** terenul de joc trebuie să aibă obstacole naturale (copaci, tufe, etc.) și să nu aibă înclinație mare; ar fi ideal să ne trimiteți poze cu terenul, ca să vedem dacă e bun pentru joc
**** noi venim la voi cu toate echipamentele (arme, uniforme, protecții, etc.)
***** e esențial să aveți acordul proprietarului terenului, cu privire la faptul că jucăm acolo
****** durată de joc nelimitată

Weekend cu airsoft la Cabana „Pași Liberi”: 500 lei / persoană
* sosire la cabană vineri seara, plecare spre casă Duminică după-masa
** tariful include 2 nopți cazare la Cabana „Pași Liberi” din Munții Șureanu, 3 bătălii cu bile nelimitate (2 bătălii de zi și 1 bătălie de noapte, cu trasoare)
*** oferta este pentru minim 8 persoane, maxim 12 persoane
**** prețul de 500 lei este deja redus. În mod normal, toate serviciile oferite, fără reducere, ar costa 670 lei, adică 300 lei (2 bătălii de zi) + 170 lei (1 bătălie de noapte cu trasoare) + 200 lei (2 nopți cazare)

De ce airsoft?

... pentru că airsoft e cel mai tare joc de echipă pe care ți-l poți imagina.
... pentru că fuga prin pădure, trasul cu arma și emoția ascunderii după crengi scot răul din tine. Exorcizează avocatul stresat, medicul epuizat și it-stul insomniac.
... pentru că airsoft-ul e un super-upgrade al jocului cu cornete. Ca un fel de pac-pac din copilărie, adus la cel mai înalt nivel de profesionalism al echipării.
... pentru că airsoft nu e paintball. Nu te umpli de vopsea (airsoft-ul e cu bile micuțe, de 6 mm), nu doare și, mai ales, totul ține de fairplay-ul de a recunoaște că ești lovit.
... pentru că e fain să te ascunzi și să te ferești de bile. Adică să nu fii împușcat.
... pentru că e la fel de fain să fii împușcat și să simți pișcătura aia, de parcă te-a pleznit un cauciuc de praștie;
... pentru că e sănătos să alergi, să urli, să te arunci pe jos, să faci echipă cu oameni reali, decât să faci cearcăne la tastatură, pe shootere virtuale.
... pentru că, în adâncul nostru, suntem toți Rambo.

De ce cu noi?

... pentru că avem terenuri de luptă splendide: poți alege să ne luptăm fie la Șureanu, printre brazi, fie în zona Sebeșului, printre stejari.
... pentru că avem replici de arme superbe, de un realism înspăimântător, de-ți vine să le probezi pe toate.
... pentru că îți dăm o uniformă atât de faină și punem pe tine niște chestii army atât de tari, de nu te mai recunosc nici părinții.
... pentru că ți-am pregătit niște scenarii grozave.
... pentru că nu e scump. Cu 100 lei joci vreo 3 ore și te înarmăm până-n dinți (armă profi, uniformă militară, cască, ochelari, mască, vestă, eșarfă, etc.).
... pentru că suntem oameni cu capul pe umeri și știm ce facem. Avem reguli (de siguranță și de conduită) și impunem disciplină. Ca-n armată. Îți facem instructaj și îți dăm protecții pentru ochi-gură-urechi-gât-piept-spate.
... pentru că centrul nostru de închirieri airsoft e un cort militar pur-sânge. N-ai mai văzut așa ceva până acum. Când intri la noi, te rupi de lume.

Ce trebuie să faci?

1. Să vorbești cu prietenii tăi, ca să vă alegeți o zi de bătălie.
2. Să ne suni, ca să programăm bătălia.
3. Ne întâlnim, vă îmbrăcăm în soldați, vă dăm arme și mergem pe teren. După care începe bătălia.

Rezervări de joc: 0762 501 913

IMPORTANT!

* număr minim jucători: 8 (4 într-o echipă); număr maxim jucători: 20 (10 într-o echipă)
* vârsta minimă: 14 ani (necesar acord parental – în acest sens veți primi, prin e-mail sau WhatsApp, formularul pentru tutore)
* declarația pe proprie răspundere se referă, de asemenea, la integritatea replicilor, la protecții, la normele de siguranță a mediului și la regimul de folosire a replicilor airsoft
* legislația în vigoare nu prevede nici o restricție privind practicarea jocurilor airsoft, cât timp acestea se desfășoară în spații delimitate corespunzător, astfel încât să nu fie periclitată siguranța publică și siguranța mediului înconjurător
* ține cont că o bătălie durează cam 3 ore. Dacă vrei să ne luptăm în zona Sebeșului, atunci trebuie să iei în calcul, în total, 5 ore, incluzând drumul dus-întors până la locație, echiparea, instructajul, jocul și dezechiparea. Dacă vrei să ne luptăm în Munții Șureanu, atunci trebuie să iei în calcul, în total, 8 ore, incluzând drumul dus-întors până la locație, echiparea, instructajul, jocul și dezechiparea
* bocancii de munte sunt obligatorii

Credite foto-video: Florian-Rareş Tileagă